Halk hikayesinin özellikleri - Forumenerji.Com
Anasayfa Forum Kuralları Yeni Mesajlar Tüm Mesajları Okunmuş Say
Geri git   Forumenerji.Com Eğitim & Öğretim Türk Dili ve Edebiyatı Edebiyat Edebiyat 10.Sınıf
TurkLog
Üye Ol Toplam MesajlarVideo Portalı Yardım Üye Listesi Takvim Tüm Mesajları Okunmuş Say

Forumenerji.Com'na hoşgeldiniz!
kayit ol şifremi unuttum destek sss kayitol

Yeni Konu aç  Yanıtla
Konuyu Paylaş >  Facebook'ta Paylaş Submit to Digg Submit to Delicious Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to Netscape  < Konuyu Paylaş

Seçenekler Stil
Alt 21.02.09, 11:37   #1
PµŋĭsЋ£я
ѕσяgυѕυz¢α TυTѕαк
PµŋĭsЋ£я - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye Numarası : 1
Konular: 3949
PµŋĭsЋ£я - MSN üzeri Mesaj gönder PµŋĭsЋ£я isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Halk hikayesinin özellikleri

Halk hikayesinin özellikleri

* Aşıklar tarafından anlatılan manzum ve mensur bölümlerden oluşan sonraki dönemlerde yazıya geçirilen anonim ürünlerdir.

* Aşk ve kahramanlık konuları işlenir.

* hikayelerde olağanüstü özellikler dikkati çeker.

* Hikayelerin yapısı masal ve destanlarda olduğu gibi olay örgüsükişilerzaman ve mekan unsurlarından oluşur.

* Belirsiz bir zaman ifadesi ve mekan anlatımı söz konusudur.

iLetişim RekLam Destek için; info@forumenerji.com
Lütfen Konulara Gereksiz CevapLar YazmayaLım.
AdminLerden Habersiz Reklam Yapmak Yasaktır.
ÜyeLeri Tahrik ve Rahatsız Edici ÖzeL MesajLar Attığınız Takdirde Siteden uzakLaştırıLırsınız.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

PµŋĭsЋ£я isimli üye çevrimiçi View PµŋĭsЋ£я's Photo Album   Alıntı Yap ve Yanıtla
YasaL Uyarı
Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalar her sanatçının kendi isimleriyle tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır. Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Müzik dosyalarını bilgisayarınız da 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Bu tür bir yasal işlem de www.forumenerji.com , hosting şirketimiz ve sitemizde reklamı ya da banner'ı bulunan diğer siteler bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir. Forumenerji'den Arkadaşlar çoğu sanatçımız eserlerini aylarını, senelerini, gecelerini, duygularını ve emeklerini yoğurarak ortaya çıkarmaktadır. Sevdiğiniz sanatçıların gelecekte de sizlere güzel eserler verebilmesi için bandroll albümlerini alın. Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında dosyalar siteden kaldırılacaktır.
Yanıtla

Seçenekler
Stil