|
![]() |
||||||||
| Forumenerji.Com'na hoşgeldiniz! |
|
![]() |
< Konuyu Paylaş |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Merhaba Arkadaslar..
Sitemizde yeni bir uygulamaya geçmiş bulunmaktayız.Gold Üyelik altında yeni bir üye grubu açtık ve bu üye grubuna bazı haklar tanımış olduk.Tabi bununla birlikte birtakım sorular akıla getirmektedir.. ![]() Gold Üyelik Nedir? Ve Neden Gold Üye Üye Olmalıyım?
Sitemizde en az 250 mesajınız bulunması gerekmekte.(Tabi saçma sapan yada sırf mesaj sayısını arttırmak amacıyla yazılan mesajlar hariç) Bu kurala uyan tüm üyelerimiz bu başlık altında Gold Üyelik isteklerini yapabilirler.. Not: Otomatikman gruba terfi olmayacaktır.İsteklerinizi bu başlık altında yapabilirsiniz uygun görülen üyelere gerekli izinler verilecektir..Ayrıca kurallara uymayan üyeler lütfen mesaj kirliliği yapmasın.. İlginiz İçin Teşekkürler.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yönetimi ![]() iLetişim RekLam Destek için; info@forumenerji.com Lütfen Konulara Gereksiz CevapLar YazmayaLım. AdminLerden Habersiz Reklam Yapmak Yasaktır. ÜyeLeri Tahrik ve Rahatsız Edici ÖzeL MesajLar Attığınız Takdirde Siteden uzakLaştırıLırsınız.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() ![]() |
|
|
Teşekkür Botu![]() Mesajlar: N/A Giris Tarihi: Eylül 2008 Ülke: Türkiye Rep: Çok
|
BySilver (11.11.09)
|
| YasaL Uyarı |
| Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalar her sanatçının kendi isimleriyle tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır. Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Müzik dosyalarını bilgisayarınız da 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Bu tür bir yasal işlem de www.forumenerji.com , hosting şirketimiz ve sitemizde reklamı ya da banner'ı bulunan diğer siteler bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir. Forumenerji'den Arkadaşlar çoğu sanatçımız eserlerini aylarını, senelerini, gecelerini, duygularını ve emeklerini yoğurarak ortaya çıkarmaktadır. Sevdiğiniz sanatçıların gelecekte de sizlere güzel eserler verebilmesi için bandroll albümlerini alın. Not: Sanatçının kendisi, resmi internet sitesi ya da plak şirketi tarafımıza mail yoluyla ulaştığında dosyalar siteden kaldırılacaktır. |
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
arkadaşım bir tane gold üye var 40 larda mesajı var peki o nasıl olmus ???
![]() Düşersem Yanına Baqarsın Taqıma !!! Önemli olan ne yaptığın değil nasıl yaptığındır =D Emeğe Saygı! |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
O arkadas elindeki gerekli programları vs paylaşması için görevlendirildi.O yüzden
![]() iLetişim RekLam Destek için; info@forumenerji.com Lütfen Konulara Gereksiz CevapLar YazmayaLım. AdminLerden Habersiz Reklam Yapmak Yasaktır. ÜyeLeri Tahrik ve Rahatsız Edici ÖzeL MesajLar Attığınız Takdirde Siteden uzakLaştırıLırsınız.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ben sadece dün 6 program paylaşdım ve büyük programlarda var o yüzden onları atmayı bilmiyorum...
![]() Düşersem Yanına Baqarsın Taqıma !!! Önemli olan ne yaptığın değil nasıl yaptığındır =D Emeğe Saygı! |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
![]() iLetişim RekLam Destek için; info@forumenerji.com Lütfen Konulara Gereksiz CevapLar YazmayaLım. AdminLerden Habersiz Reklam Yapmak Yasaktır. ÜyeLeri Tahrik ve Rahatsız Edici ÖzeL MesajLar Attığınız Takdirde Siteden uzakLaştırıLırsınız.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Ben Gold Üye 0LMak İstiyorum Gerektiği Kadar Konum Ve Mesajım Var Cevabınızı BekLiyorum
![]() Bana uLaşmak İçin ; black.baktery@msn.com Lütfen Konulara Gereksiz CevapLar YazmayaLım. AdminLerden Habersiz Reklam Yapmak Yasaktır. ÜyeLeri Tahrik ve Rahatsız Edici ÖzeL MesajLar Attığınız Takdirde Siteden uzakLaştırıLırsınız. FORUMENERJİ TEAM [ bLack.ßakteRy ] ----------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
#10 | |
|
azAde ![]() |
Alıntı:
![]() İLETİŞİM: trajedi@w.cn ![]() Mevlana told me you dont have to come to me If you don't want to![]() Kıymet Bilmeyen Kalbe Sevgim Haram Yolunu Bekleyip Gelmeyene Yazıklar Sevdim Deyip de Aldatana Lanet Beni Sonsuza Kadar Sevene Bu Canım Kurban..Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! 1 filmi yüklemem 280 dakika
1 konuyu açmam 2 dakika sürüyor... 1 teşekkürler demek ne kadar sürer ? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Tags: forumenerji gold yelik, forumenerji ozel uyelik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|